Harapanku untuk pembaca

Harapanku untuk pembaca

Malam ni aku nak declare tentang sebab kenapa aku sanggup tulis cerita panjang2. Aku mengharapkan dapat membantu rakan2 dalam bidang IT / ICT terutamanya. Jika korang merasakan ianya bermanfaat, gunakalah ia untuk kebaikan. Cuma bila korang dapat tau yg aku sudah lagi tak berada di dunia ni, mohon doakan dan sedekahkan aku dengan ayat2 Al-Quran. Itu sahaja yg kuharapkan. Mohon tak wujud spekulasi2 negatif untuk POST2 yg aku buat sebelum ni dan masa2 akan datang.

Malam ni aku nak declare tentang sebab kenapa aku sanggup tulis cerita panjang2. Aku mengharapkan dapat membantu rakan2 dalam bidang IT / ICT terutamanya. Jika korang merasakan ianya bermanfaat, gunakalah ia untuk kebaikan. Cuma bila korang dapat tau yg aku sudah lagi tak berada di dunia ni, mohon doakan dan sedekahkan aku dengan ayat2 Al-Quran. Itu sahaja yg kuharapkan. Mohon tak wujud spekulasi2 negatif untuk POST2 yg aku buat sebelum ni dan masa2 akan datang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Random posts list

Kepentingan community dalam ICT

Kepetingan community dalam ICT

Macam minggu2 sebelum ni, aku share experience berkaitan dengan programming....
0 comments
Terms and Conditions and Privacy Policy

Kepentingan Terms and Conditions, Terms of Services, dan Privacy Policy

[juiz_sps] Hari ni mungkin akan ada segelintir pembaca memandang negatif...
0 comments
Bila peniaga online kena hack

Bila peniaga online kena hack account Facebook

Beberapa hari sebelum ni agak kecoh bila timbul isu lebih...
0 comments
Costing sheet

Sample Costing Sheet

Minggu ni aku nak cerita pasal Costing sheet. Students IT...
0 comments
Cross platform UI compatibility

Cross platform UI compatibility

Hari ni aku start buat development sample untuk 1 web-based...
0 comments